Biznis

Legendarni bh. nogometaš u novom biznisu, Elvir Bolić otvara ekskluzivni salon namještaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon okončanja igračke karijere naš legendarni fudbaler i kapiten bh. reprezentacije Elvir Bolić vratio se iz Turske u domovinu gdje je do sada uložio milione, koje je zaradio igrajući, između ostalih, za velikane Galatasaray i Fenerbahce.

Popularni Bola, nakon što je okačio kopačke o klin, vratio se u BiH i u početku je živio na relaciji Zenica – Sarajevo, a onda je definitivno glavni grad BiH postao njegova baza.

Iako su mnogi mislili i željeli da nakon igračke karijere nastavi biti u fudbalu, Elvir je odlučio da se okrene privatnom biznisu i počeo je ulagati u nekretnine. Zajedno sa bivšim kolegom iz reprezentacije Emirom Granovom 2009. godine na Šipu izgradio je elitno apartmansko naselje “Bolgrano”, u kojem i sada žive brojni poznati sportisti i muzičari.

Nakon toga, Bolić je napravio zgradu na Vracama sa nekoliko apartmana koje je vrlo brzo prodao. Elvir je i vlasnik ekskluzivnog restorana “Paper Moon” na Grbavici i pokazao je da ima smisla i za ugostiteljstvo.

Popularni Bola nije stao na tome i u četvrtak će u Sarajevo Toweru otvoriti ekskluzivni salon italijanskog namještaja “Divani Letti”.

– Uvijek sam volio stvarati nešto novo i drugačije i ovo je takvo nešto. Novi izazov za mene, a ujedno da našem ljudima ponudimo mogućnost izbora. Ideja o otvaranju eķskluzivnog salona namještaja postoji već par godina, a sada je konačno i realizirana. Partner mi je Samir Serdarević koji je 35 godina živio u Italiji, a ima fabriku namještaja u Zenici. Sam salon u Sarajevo Toweru prostire se na 300 kvadrata i zastupnici smo nekoliko italijanskih brendova – kaže Elvir Bolić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno