Biznis

LC Waikiki: U Zenici 200. radnja van Turske

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LC Waikiki: U Zenici 200. radnja van Turske – Vodeći turski modni brend, LC Waikiki je otvorio svoju prvu prodavnicu u Zenici, u prizemlju TC Džananović.

Prodavnica zauzima gotovo 1000 metara kvadratnih, zapošljava dvadeset mladih ljudi, a nudi odjeću za bebe, djecu i tinejdžere kao i kolekcije za žene i muškarce.

Ovo je inače 200. radnja ovoga brenda izvan granica Republike Turske. Uz predstavnike ovog brzorastućeg lanca prodavnica odjeće otvaranju je prisustvovalo i mnoštvo Zeničana, koji su se pridružili Sarajalijama, Banjalučanima, Tuzlacima i Mostarcima, koji već duže vrijeme imaju priliku da uživaju u modnim kolekcijama koje LC Waikikiji predstavlja tokom cijele godine.

LC Waikiki je jedan od svjetskih lidera ready-to-wear industrije. Waikiki kao brand postoji od 1985. godine, a kao LC Waikiki posluje u Turskoj od 1997. godine. Ekspanzija brenda na međunarodnim tržištima je počela prije 17 godina. Moto modnog branda je “Bolji sa Vama”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno