Zenica

LASTAVICA: Obavještenje za sve koji imaju namjeru da budu dio manifestacije

Podijeli ovu vijest:

U dane 06.i 07.08.2022. godine, na platou Lastavica održava se vjersko kulturna manifestacija Lastavica 2022. Imajući u vidu karakter ove manifestacije kao i dosadašnja iskustva, Udruženje građana Lastavica, kojem je Muftijstvo zeničko povjerilo realizaciju dijela ove manifestacije u cilju unaprijeđenja organizacije ove manifestacije obavještava sve koji imaju namjeru prisustvovati ovoj manifestaciji kao posjetioci ili u cilju pružanja određeni trgovačkih, ugostiteljskih ili drugih usluga:

  1. Svi oni koji planiraju pružiti usluge prodaje i ugostiteljstva ili drugi sadržaj  treba da se da se prijave organizatoru radi planiranja i odobrenja lokacije , kontakt:  062174795
  2. Na lokalitet dovišta neće biti dozvoljen ulazak putničkim vozilima, a za eventualni opravdan kratkotrajni ulazak (do sat vremena) , radi uvoza robe ili dovoženja starilih i slično, plaćat će se  polog od 50.00KM koji će se vraćati po izlasku
  3. Imajući u vidu karakter manifestacije , neće biti dozvoljeno unošenje i prodaja alkohola , što će biti predmet kontrole pri ulasku kao i predmet inspekcijakog nadzora.
PROČITAJTE I:   FOTO: SRK "Tvrđava": Realiziran projekt "Zeleni Zmajevac"

Nadamo se da će građani uvažiti naše preporuke i time olakšati organizaciju i funkcionisanje ove manifestacije.

UDRUŽENJE GRAĐANA LASTAVICA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno