Zenica

LAST CALL: Besplatne radionice njemačkog jezika za mlade iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LAST CALL: Besplatne radionice njemačkog jezika za mlade iz Zenice – U sklopu projekta „Zenica YOUth is BUZZing“, Omladinsko udruženje REaktiv raspisuje javni poziv za učešće na radionicama njemačkog jezika. Učenje stranog jezika mladima je uvijek zanimljiva aktivnost, posebno ako žele da savladaju osnove jezika kroz interaktvine radionice.

Imaš između 15 i 30 godina!

Živiš na području grada Zenice!

Želiš savladati osnove njemačkog jezika!

Prijavi se putem linka: https://forms.gle/sa7dsmxkzkKqBefPA .

Radionice su BESPLATNOG karaktera i namijenjene su mladima koji do sada nisu imali priliku učiti njemački jezik. Radionice nisu klasičan kurs, nego prilagođene interaktivne radionice na kojima se izučavaju određene tematske cjeline.

Radionica će se održavati u subotu, 10.10.2020. godine sa početkom u 11:00 sati, u Centru za mlade Zenica, Jalijski put 5. Organizator će obezbijediti sve materijale i osvježenje za odabrane učesnike. Prijave za radionice su otvorene do 08.10.2020. godine, do 23:59 sati. Za više informacija upite šaljite isključivo putem email-a [email protected] ili facebook stranice.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno