Ljudi

Lana Pudar u posjeti BH Telecomu

Podijeli ovu vijest:

Nakon velikog rezultata koji je Lana ostvarila osvojivši bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu za seniore održanom u Abu Dhabiju, Lana Pudar je posjetila BH Telecom.

Šampionku su ugostili generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman,  Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku.

„Mnogo sam ponosna na ostvarene rezultate. Iskreno i vrlo čudno je to da nisam imala nikakav pritisak, potpuno opušteno sam pristupila trci i na kraju je ispao ovako dobar rezultat“, rekla je naša šampionka.

Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan na Lanu Pudar i postignuti rezultat, te nije krio zadovoljstvo njenom posjetom BH Telecomu.

„Svojim historijskim nastupom na Svjetskom prvenstvu naša šampionka je još jedna u nizu izuzetno uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija koji pripadaju BH Telecom porodici. Sljedeće godine planiramo još snažnije pružiti podršku Lani i svim njenim budućim uspjesima. BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija prepoznaje vrijednosti i uspjeh svakog pojedinca, te kroz brojna pokroviteljstva daje potporu u razvoju kulture, sporta i obrazovnog sistema“ – izjavio je Kahriman.

Nastavljamo pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje. Učinili ste nas ponosnim i na tome smo Vam najiskrenije zahvalni, dodao je Kahriman.

Ovom prilikom su Lani i njenoj ekipi uručeni i prigodni pokloni.

Još jednom čestitamo Lani na izvanrednom rezultatu!

Moja priča. BH Telecom

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno