Košarka

KŽK Čelik na turniru u Zagrebu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KŽK Čelik na turniru u Zagrebu- Košarkašice Čelika jutros su otputovale u Zagreb gdje će tokom vikenda učestvovati na međunarodnom turniru koji organizuje ekipa Medvešćaka. Pored pomenute dvije ekipe na turniru učestvuju i Šibenik, te dubrovačka Ragusa.

Polufinalne utakmice igraju se danas od 17,30 i 19,30 sati, dok su takmice za plasman na programu sutra od 15, odnosno 17 sati.

Nakon dvesedmičnih intezivnih priprema bit će ovo dobra prilika za stručni štab Čelika da protiv kvalitetnih protvnika vide koliko ova mlada i perspektivna ekipa Čelika može, odnosno koje su to slabosti u igri koje treba popraviti.

Turnir u Zagrebu trebao bi poslužiti zeničankama i kao uvertira u ono što ih očekuje već sljedećeg vikenda, a to je Međunarodni memorajalni turnir Amna Fazlić.

Turni koji se igra u spomen na tragično preminulu mladu košarkašicu Čelika. Bit će ovo prilika da se publika u Zenici još jednom prisjeti košarkašice koja je iako vrlo mlada ostavila dubok pečat u zeničkoj ženskoj košarci, ali i da na djelu vidi neke od najboljih košarkašica iz regiona.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno