Biznis

Kupujte 387

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posljednjih 25 godina svjedoci smo zastupljenosti raznih proizvoda na našim policama, domaćeg ili stranog porijekla. Osvješćenost građana o važnosti kupovine domaćih proizvoda u posljednje vrijeme je doživjelo svoju ekspanziju, ali percipiranje kvaliteta domaćih proizvoda naspram proizvoda stranog porijekla nije još shvaćeno na najbolji mogući način.

Nažalost, svjetski brendovi su još broj jedan na našem tržištu, te ne predaje se velika prednost onome što je naše i što puni naš domaći budžet.Posmatrajući svjetsku privredu možemo zaključiti da domaći brendovi na stranim tržištima su broj jedan, Njemac ne daje prednost nekoj drugoj marki automobila nego Volkseagenu, Šveđanin ne vjeruje drugom komforu osim IKEA, Slovenac nakon toliko godina Gorenje stavlja u prvi plan a šta mi čuvamo?

Kupovinom naših proizvoda pored toga što jačamo Bosnu i Hercegovinu, čuvamo našu tradiciju, te na najbolji mogući način našim nasljednicima šaljemo jasnu poruku da ne postoji bolje nego ono što izlazi naših domova, od Une do Drine, od Save do mora. Almedin Rekić nam je poslao fotografiju usporedbe dva branda domaćeg i stranog porijekla, pa samI prosudite kvalitet istih. Kupuj387

11390077 10203930295166611 3287373650191434528 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno