Biznis

Kupovinom začina Tajna izdvajate novac za osnivanje Instituta Bosanske kuhinje!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kupovinom začina Tajna izdvajate novac za osnivanje Instituta Bosanske kuhinje! – Ova zemlja je po mnogo čemu posebna i autentična. Naše različitosti su naša prednost jer to nam daje potporu bogatstvu. U jednoj riječi- tradicija!

Kupovinom začina Tajna za pripremu bosanskih jela u trgovinskim lancima Bingo izdvaja se 0.10 KM za osnivanje Instituta Bosanske kuhinje koji će svoje djelovanje usmjeriti ka promociji i brendiranju Bosanske kuhinje te iniciranju zaštite bosanskih jela. Napravimo mali korak. Ko će ako ne mi? Kupimo, doprinesimo i pozovimo druge na bosanskohercegovački challenge. Sačuvajmo od zaborava ono što su nam naši preci ostavili.

Akcijom pokažimo da želimo da Bosanska kuhinja bude svjetski priznata kuhinja. Mjesto joj je tamo! Inicirajmo da ćevap postane i ostane bosanski, da Bosanski lonac ispriča priču o BiH svijetu… Rezultate o prikupljenim sredstvima na osnovu prodaje pratimo na www.bosanskakuhinja.ba

Kupite u najbližoj trgovini Bingo Tajnu, postavite na Facebook zajedno sa računom i pozovite prijatelje na izazov. Napravite divno bosansko jelo.

Na godišnjem nivou Bosanci i Hercegovci kupe blizu 1 700 000 namjenskih začina/mješavina u ovom trgovačkom lancu za pripremu različitih jela što je na mjesečnom nivou blizu 142 000 komada. Ukoliko 50% Bosanaca i Hercegovaca u ovom i narednom mjesecu usmjeri svoj izbor ka Tajni, skupiti ćemo blizu 15 000 KM što će biti dovoljno da napravimo prvi veliki korak i osnujemo Institut Bosanske kuhinje. Zajedno!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno