Biznis

Kupi Mentos i učestvuj u nagradnoj igri: saznaj više!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kupi Mentos bombone i učestvuj u nagradnoj igri. Počinje nova Mentos nagradna igra! Nagradna igra „Mentos za 5“ u kojoj možete osvojiti jedan od tri skutera ili neku od 20 utješnih nagrada počinje u ponedjeljak, 29. juna i trajati će do 11. augusta 2015. godine. U nagradnoj igri mogu učestvovati kupci lanca prodavnica Bingo na području Federacije BiH.
Mentos je i ovog puta pripremio vrijedne nagradne pa će tako tri najsretnija dobitnika postati vlasnici skutera Keeway f-act 50 Classic, deset učesnika biti će nagrađeno popularnim selfie stickom, dok će još deset ljubitelja Mentosa osvojiti slušalice.
Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je kupiti bilo koje proizvode robne marke Mentos u vrijednosti od minimalno 5 KM, u supermarketima ili hipermarketima Bingo na području Federacije BiH, te račun sa upisanim ličnim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) ubaciti u kutiju za nagradnu igru na prodajnom mjestu.
Redovne kupce Mentosa obradovati će informacija da jedan učesnik može ubaciti više računa u toku trajanja nagradne igre čime povećava mogućnost dobitka, a bitno je napomenuti da samo državljani Bosne i Hercegovine imaju pravo učešća.
Izvlačenje dobitnika nagradne igre „Mentos za 5“ bit će održano 22. augusta 2015. godine u Bingo supermarketu u Sarajevu, a spisak dobitnika će isti dan biti objavljen na Facebook stranici Mentos BA.
Mentos je jedan od najpoznatijih svjetskih brandova tvrdih bombona, a na našem tržištu dostupan je u nekoliko ukusa od kojih su najpopularniji Mint i Fruit. Poznati Mentos slogan „Stay Fresh“, što u prevodu znaći „Ostani svjež“, najbolje predstavlja misiju kompanije koja duže od 70 godina proizvodi ukusne osvježavajuće bombone. Osvježite se i ovog ljeta uz Mentos i osvojite jednu od sjajnih nagrada!
Više informacija o nagradnoj igri „Mentos za 5“ možete pročitati na internet stranici www.mentos.ba  ili na Facebook stranici Mentos BA. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno