Ostali sportovi

Kumite i Nico uspješni na turniru u Srbiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Kumite i Nico uspješni na turniru u Srbiji – Proteklog vikenda takmičari KK “Kumite” i KK “Nico” Zenica putovali su u Kraljevo (Srbija) gdje su učestvovali na Međunarodnom karate turniru “XIV Šampion Kraljeva”. Organizator ovog turnira bio je Karate klub “Reikon” iz Kraljeva, a na istom je učestvovalo 55 klubova sa preko 500 takmičara.
Predstavnica KK”Nico” iz Zenice, Jonjić Žana, osvojila je bronzanu medalju u disciplini kate pojedinačno u kategoriji mlađe juniorke, dok je za KK “Kumite” iz Zenice bronzanu medalju osvojio Imran Fetić u disciplini kate pojedinačno u kategoriji kadeti.
Takmičare su predvodili treneri dva zenička kluba, Fahrudin Muratović i Armin Babović koji su pohvalili svoje borce na odličnom nastupu u zaista jakoj konkurenciji. Treneri takođe navode da su oduševljeni gostoprimstvom domaćina te odličnom organizacijom cjelokupnog događaja.
Fotografije sa ovog putovanja pogledajte na našoj Facebook stranici.
Narednog vikenda će takmičari dva navedena kluba nastupiti na Međunarodnom takmičenju u Brčkom, a krajem mjeseca aprila će KK “Kumite” biti domaćin još jednog velikog karate događaja pod nazivom “Zenica Karate Master 2017”


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno