Zenica

Krešimir Mišak u Zenici – 27. oktobra u domu HKD “Napredak”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krešimir Mišak u Zenici – 27. oktobra u domu HKD “Napredak” – Voditelj kultne HRT-ove emisije ”Na rubu znanosti”, Krešimir Mišak, nakon gostovanja u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, konačno dolazi i u Zenicu, 27.10. 2018. godine, sa početkom u 19h, u Hrvatskom Kulturnom Domu “Napredak” Zenica.

Krešimir Mišak poznat je kao voditelj ove kultne emisije koja se emituje, za medijske pojmove, veoma dugo – već 14 godina. Ali, ovaj 46-godišnji Zagrepčanin nije samo novinar – on je i uspješan pisac naučne fantastike, pjevač, gitarista i lider benda Hakuna Matata, a pored toga nastupa širom regiona i kao voditelj “živih” talk-show večeri, na kojima publika ima priliku da se lično upozna sa Mišakom i njegovim “uvrnutim” teorijama i temama u kojima on preispituje sve vrste konvencionalnih stavova.

Povod za večer sa ovim iznimnim voditeljem, glazbenikom, predavačem i spisateljem, promocija je njegovih knjiga, kao i proširivanje i upoznavanje posjetitelja sa različitim temama koje je imao priliku predstaviti u svojoj emisiji. Na dosadašnjim predavanjima, svi prisutni predavanja su pratili bez daha i najbolje ih se može opisati kao uzbudljive, pune zapleta, šarma, sa pregršt novih informacija i spoznaja, poslije kojih ostajete promijenjeni, puni poleta i nade u ljude. Nakon predavanja, svaki posjetitelj imat će priliku i upoznati legendarnog voditelja, kao i nabaviti jednu od njegovih knjiga.

Rezervaciju i kupovinu karata možete izvršiti putem E-maila [email protected] ili na brojeve telefona: 061/930077 (Majda) i 061/934567 (Emir).

Za sve dodatne informacije, pošaljite upit na naš facebook fan page Udruženje mladih “Priroda i društvo”, na navedenu mail adresu. ili direktno putem eventa https://www.facebook.com/events/2228008127481827/.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno