Info

Kreće s radom RTV Herceg – Bosne

Kreće s radom RTV Herceg – Bosne – Na platformi HT Eroneta – Home TV na broju na kojem je ranije emitirala Naša TV stoji poruka kako je Naša TV “prestala s emitiranjem programa” te da će se “od 1.7. na ovoj poziciji moći pratiti RTV Herceg – Bosne”.

Slična poruka stoji i na broju na kojem je nekada emitiran program TV Kiss. Na istom broju danas stoji kako je TV Kiss prestao s emitiranjem  te da “od 1.7. postaje dio RTV Herceg – Bosne”.

Kako saznaje portal Jabuka.tv radijski program se već emitira iz novih prostorija dok bi televizijski program trebao krenuti od ponedjeljka, 1. jula.

Radiotelevizija Herceg Bosne trebala bi ujediniti nekadašnji radijski program te TV kuće – Našu TV, TV Kiss i HTV Oscar C.

Ranije je najavljivano i pripajanje još nekoliko lokalnih medijskih kuća koje emitiraju program na hrvatskom jeziku, no za sada nema pravih naznaka da će postati dijelom ove medijske kuće, prenosi Jabuka.tv.

biznisinfo.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem