Zenica

Krčma BP: „DAN DJEČIJE RADOSTI“ za djecu i odrasle s posebnim potrebama, djecu Roma i socijalno ugroženih porodica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Pod motom da nijedno dijete ne smije ostati uskraćeno za svoj novogodišnji paketić, kao ni poruku ljubavi da mislimo na njega i da nam je ono mnogo važno, braća Ivan i Andrija Petrović, u saradnji sa svojim prijateljima i poslovnim partnerima organiziraju prednovogodišnju zabavu „Dan dječije radosti“, posvećenu djeci i odraslima sa posebnim potrebama, djeci Roma i socijalno ugroženih porodica.
Zabava je zakazana za četvrtak, 30. decembra, u ugostiteljskom objektu „Krčma BP“, sa početkom u 12,00 sati, a djecu će uz gitaru uživo uveseljavati poznati zenički umjetnik i kantautor dječijih pjesama Zlatan Alispahić Zlaja.
Podjelu paketića, punih ukusnih šarenih slatkiša za svako dijete obavit će lično Djeda Mraz, za kojeg Petrovići kažu da im je najavio spektakularan, dosad neviđeni dolazak u naš grad, sa zabranom otkrivanja ostalih detalja, jer Djeda Mraz najviše voli da iznenađenjima donosi osmjehe na lica naših najmlađih. Ipak su nam otkrili da će najavljeni dolazak zenička javnost moći pratiti prenosom uživo putem društvene mreže FB.
Za prijavu učešća djece na, kako tvrde, najboljoj žurci u gradu uz mnogo radosti, pjesme, poklona, prijateljstva i ljubavi, Petrovići su pozvali sve pojedince i udruženja da ih kontaktiraju na Viber brojeve: 060 302 8834 (Ivan) ili 061 068 428 (Andrija), kako bi obezbijedili potreban broj paketića, kao i sve dobre ljude i poslovne subjekte koji bi željeli svojim doprinosom podržati ovaj projekat i našim mališanima donijeti na lice osmijeh više.
Ovim događajem, Petrovići nas također podsjećaju da su djeca naše ruke koje nas drže s nebom te da ih uvijek nastojimo činiti sretnom, ako želimo da nam svima bude dobro.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno