Rekreacija

Krav Maga testiranje

Krav Maga
Krav Maga
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krav Maga testiranje – Proteklog vikenda je u organizaciji Krav Maga akademije Zenica održano testiranje za nove P1 Krav Maga Levele. Testiranju je pristupilo sedam pripremljenih kandidata koji su zadovoljili zahtjevane kriterije instruktora ispitivača.

Kandidate su testirali Mahir Hasandić iz Visokog i Elvir Huseinspahić iz Zenice, obojica licencirani Krav Maga instruktori, a kandidati su ocjenjeni sa visokim ocjenama i prosjekom iznad 90%.

Testiranje je trajalo jedan sat i četrdeset minuta za koje vrijeme su kandidati testirani programske tehnike i zahvate, psihološku stabilnost i izdržljivost, fizičku spremu i kondiciju. Iako je test bio fizički zahtjevan, svi kandidati su pokazali veoma dobar nivo kvaliteta zahtjevanih Krav Maga tehnika.

Po završetku testiranja instruktori su napravili kratak osvrt i analizu svakog kandidata, te uz čestitke uručili diplome prisutnim kandidatima.

Fotografije sa testiranja pogledajte na našoj našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/372229312851768/photos/?tab=album&album_id=1138418539566171

Obzirom na veliki interes javnosti za članstvom u Mix Krav Maga grupi za odrasle, Krav Maga akademija Zenica će prema planiranom programu već sljedeće sedmice organizovati jedan seminar i upis novih članova u Mix Krav Maga grupu za odrasle, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Nakon uspješno završenih seminara za žene i za djecu, akademija je aktivirala sljedeće grupe:

  • Krav Maga Junior-za djecu i mlade,
  • Women Krav Maga-za žene,
  • Mix Krav Maga-za odrasle starije od 16 godina,

uprava akademije je kreirala porodične popuste na mjesečnu članarinu za dva i više članova uže porodice koji aktivno vježbaju u jednoj ili više navedenih grupa.

Više detalja i informacija o grupama, popustima, seminarima, i td, možete dobiti na broj mob./Vibera 062 644 830 ili na našoj facebook stranici: KravMagaZenica

___________________________

Krav Maga akademija Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno