Zločini

Krali kablove iz trafo stanice u Pečuju

Javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje. Na području Zeničko-dobojskog kantona evidentirano je šest krivičnih djela: Policijska uprava I u Zenici (1), Policijska uprava II u Visokom (2), Policijska uprava IV u Tešnju (1), Policijska uprava Žepče (2).

U mjestu Donji Pečuj, izvršeno je krivično djelo teška krađa u prostorije trafo stanice, vlasništvo firme „Elektroprivreda BiH“, kojom prilikom je otuđena veća količine bakarnih i aluminijskih kablova. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

U mjestu Nedimovići-Bilješevo, od strane službenika uniformisane policije zatečena su četiri lica u izvršenju krivičnog djela krađe optičkog kabla, a radi se o licima: Z.E., K.S. i K.F., sva iz Zenice, i K.H. iz Kaknja. Navedena lica su lišena slobode, te zadržana u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: