Zločini

Krađe u Gundulićevoj, Kopilu i Topčić Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađe u Gundulićevoj, Kopilu i Topčić Polju – Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Ivana Gundulića, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica T.J., odakle je otuđen TV aparat. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U mjestu Kopilo, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica P.D., odakle su otuđeni mješalica za beton, veš mašina i peć na čvrsto gorivo. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U mjestu Topčić Polje, iz kuće vlasništvo lica S.A. od strane nepoznatog lica je izvršena krađa novca i određene količine zlatnog nakita. Od strane službenika policije su poduzete mjere na otkrivanju izvršioca ovog krivičnog djela.

Visoko

U mjestu Dolovi, izvršena je teška krađa u pomoćni objekat vlasništvo lica H.N., odakle su otuđene dvije motorne pile. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Zavidovići

U mjestu Crnjevo, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju “Edo”, vlasništvo lica R.S., odakle je otuđena neutvrđena količina raznih prehrambenih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

U mjestu Crnjevo, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf II”, registarskih oznaka E25-A-145, vlasništvo lica M.S. Poduzetim mjerama i radnjama policijski službenici Policijske stanice Zavidovići su u mjestu Džine pronašli otuđeno vozilo. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Maglaj

U mjestu Bijela Ploča, u trgovačkoj radnji “Market BP”, vlasništvo lica D.L., izvršena je krađa novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim je pet lica zadobilo lakše tjelelsne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno