Zločini

Krađe na Bulevaru i u Babinoj rijeci

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađe na Bulevaru i u Babinoj rijeci – Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Bulevar Kralja Tvrtka I, izvršena je teška krađa u fast food “Benamen”, vlasništvo lica B.S., iz Zenice, kojom prilikom je otuđena određena količina prerađevina od mesa. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Prve zeničke brigade na broju 13, izvršena je drska krađa na način da je nepoznato lice iskoristilo pogodan momenat, te iz ruku vlasnika S.M. otuđilo mobilni telefon. Od strane službenika policije su poduzete mjere na otkrivanju izvršica ove krađe.

Breza

U ulici Titova broj 15, izvršena je teška krađa u ugostiteljski objekat “Buffet Jasmin”, vlasništvo lica S.J., iz kojeg je tom prilikom otuđena određena količina novca, cigareta i alkoholnog pića. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Breza.

U ulici Titova broj 15, izvršena je teška krađa u prostorije Udruženja penzionera općine Breza. Tom prilikom je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Breza.

Kakanj

U ulici 4. juli, izvršena je teška krađa u pomoćni objekat vlasništvo lica G.N., iz kojeg je otuđen električni alat. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

U ulici 4. juli, izvršena je teška krađa u pomoćni objekat vlasništvo lica G.I., iz kojeg su otuđene motorna pila i kosilica za travu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Žepče

U mjestu Donji Lug, izvršena je teška krađa u trgovinski objekat preduzeća „Armani Trade” d.o.o. Žepče, vlasništvo lica M.V., kojom prilikom je otuđena registar kasa u kojoj se nalazio novac, te određena količina cigareta i konditorskih proizvoda. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

SAOBRAĆAJ
Maglaj

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Kosova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Renault”, registarskih oznaka MB DD 117, kojim je upravljao R.S., iz Zavidovića, vozilo “Opel Astra”, registarskih oznaka RI 938 II, kojim je upravljao P.T., iz Žepča i pješak H.B., iz Maglaja. U ovoj nezgodi navedeni pješak je zadobio teže tjelesne povrede, dok je lice P.M., suvozač u vozilu “Opel Astra”, zadobilo lakše tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Na području Kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno