Zločini

Krađe u dvije kuće i kladionici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađe u dvije kuće i kladionici – Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

U mjestu Jezero br.18,grad Zenica,izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl.M.Dž.,iz koje su tom prilikom otuđena 2 LCD marke LG,1 mobilni telefon marke Vivax,te novac u iznosu od 200 eura.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I.

U ul.A.A.Borića broj 15,grad Zenica, u sportskoj kladionici”Zmajevi”od strane NN lica koje je imalo fantomku kapu na glavi izvršeno je krivično djelo drske krađe pazara od radnice Đ.A.,u iznosu 400 KM.Od strane policijski službenika sačinjena zabilješka.

U  ul.Hadžije Mažića put br.22.grad Zenica izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl.V. K.,iz koje je tom prilikom otuđen novac u iznosu od 2000 kuna u raznim apoenima i jedan muški sat NN marke.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I.

Na području ZE-DO kantona dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, u jednoj SN, jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Na svim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja. Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija. (MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno