Zločini

Krađe u Crkvicama, Dolipolju i Lukama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U mjestu Luke, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo H.K. iz koje je otuđen jedan tv aparat marke “Sony” i 30,00 KM. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U mjestu Dolipolje, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo P.E. iz koje je otuđen jedan tv aparat marke “Sony”, laptop marke “Sony”, te video kamera i video rekorder marke “Sony”. Uviđaj izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Crkvice na broju 44, izvršena je teška krađa u kiosk vlasništvo preduzeća “Tobacco press” d.o.o. Mostar iz kojeg je otuđena neutvrđena količina cigareta. Uviđaj izvršen od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno