Zločini

Krađe iz dvije kuće u Zenici

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađe iz dvije kuće u Zenici- Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je šest krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave V u Olovu (1) i Policijske uprave Žepče (1).

Zenica

U ulici Fuada ef. Subašića, u kući vlasništvo S.R., izvršena je krađa određene količine novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U vremenskom periodu 11-15.08.2016. godine, u ulici Gnjusanski put, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo H.S., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina novca i zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Breza

Policijskoj stanici Breza je prijavljeno da je dana 12.08.2016. godine, u ulici Džemala Bijedića, iz putničkog motornog vozila marke „VW Golf“, vlasništvo Dž.I., izvršena krađa mobilnog telefona. Policijski službenici su nastavili aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Žepče

U vremenskom periodu 13-15.08.2016. godine, u mjestu Ljubatovići, izvršena je krađa šljiva sa 11 stabala, vlasništvo K.A. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je šest lica zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno