Zločini

Krađa u centru grada, napad u Lukovom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađa u centru grada, napad u Lukovom polju – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u 17 slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je osam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave III u Zavidovićima (3), Policijske uprave IV u Tešnju (1) i Policijske uprave V u Olovu (1).

Zenica

U ulici Ćurukovića put, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo D.M., iz kojeg je tom prilikom otuđen mobilni telefon. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Goraždanska, od strane lica V.A. izvršeno je krivično djelo nanošenjem lakih tjelesnih povreda licu M.N. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Maglaj

Policijskoj stanici Maglaj je prijavljeno da je u vremenskom periodu od 20.05. do 31.05.2016. godine, u mjestu Gornja Bočinja, izvršeno krivično djelo teška krađa teretnog motornog vozila marke “TAM 110”, bez registarskih oznaka. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Olovo

U mjestu Radačići, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo P.Z., iz koje tom prilikom nije ništa otuđeno. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Olovo.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno