Zločini

Krađa iz podruma, nezgoda u Donjoj Vraci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađa iz podruma, nezgoda u Donjoj Vraci – MUP: Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u 6 slučajeva, bez povređenih lica

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

U ulici Nikole Tesle br.8 od strane nn lica ili više njih izvršena je teška krađa u podrumske prostorije vlasništvo B.G iz Zenice, tom prilikom su iz podruma otuđena dva bicikla i tri para skija nepoznate marke. Službenici uniformisane policije sačinili službenu zabilješku.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području ZE-DO kantona dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda, u jednoj SN, dva lica zadobila su lakše tjelesne povrede.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na u Zenici na putu M-17 u mjestu Donja Vraca zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvijao naizmjenično jednom saobraćajnom trakom. Sudarilo e pet automobila, ali osim materijalne štete, drugih posljedica nije bilo.

Na ostalim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno