Zločini

Krađa Golfa, Mostarac posjedovao drogu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađa Golfa, Mostarac posjedovao drogu- Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Evidentirano je devet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (4), Policijske uprave III u Zavidovićima (1), Policijske uprave IV u Tešnju (1) i Policijske uprave V u Olovu (1).

U ulici Zije Dizdarevića, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila marke „VW-Golf“, bez registarskih oznaka, vlasništvo T.M. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Londža, od strane Ć.E. iz Mostara izvršeno je krivično djelo posjedovanjem tri vrećice sa sadržajem materije koja asocira na opojnu drogu, bruto težine 5,5 grama, i dvije tablete opojne droge „Speed“. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Liješnica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede. Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još sedam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno