Zenica

Kozlić: otpočeti razgovori o izgradnji objekta sa bazenom u sklopu Kampusa UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kozlić: otpočeti razgovori o izgradnji objekta sa bazenom u sklopu Kampusa UNZE- Ovih dana je zenička javnost sa oduševljenjem dočekala inicijativu za izgradnju zatvorenog bazena u Zenici. Ovu je inicijativu iznio i zastupnik u Skupštini ZDK Jasmin Duvnjak.

Prošle godine je u Katalog projekata JPP u ZDK na prijedlog Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport uvršten projekat Sportsko-rekreativnog centra u okviru Kampusa Univeziteta u Zenici.

Ovaj projekat u idejnom rješenju podrazumijeva izgradnju zatvorenog olimpijskog bazena. Kako predviđa Zakon o JPP, za izgradnju ovog veoma bitnog objekta, kao potencijalni privatni partner, javila se zenička kompanija “Neimari Šerići”.

Jutros sam zvanično otpočeo razgovore sa direktorom gospodinom Dervišom Kovačevićem o zajedničkoj saradnji na izgradnji objekta sa bazenom koji će biti od izuzetne koristi našoj zajednici, ne samo studentima, nego i svim građanima Zenice i ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno