Košarka

KK Vukovi organizuju Turnir nezavisnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarka: KK Vukovi organizuju Turnir nezavisnosti – Košarkaški klub “Vukovi” iz Zenice povodom 1. Marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, organizuje 1. međunarodni “Turnir nezavisnosti”.

Turnir će se igrati upravo 1. marta, u utorak, i to u dvije starosne kategorije: Pioniri 2002 i mlađi i Predpioniri 2004 i mlađi. Učešće će uzeti dječaci iz sedam klubova: OKK Čelik i KK Vukovi (Zenica), OKK Spars (Sarajevo), KK Millenium (Živinice), KK Lions (Tuzla) WBS Teslić i KK Cedevita (Zgareb).

Utakmice će se igrati u sali Osnovne škole “Meša Selimović” i u dvorani Bilmišće. Harun Čolić, trener KK “Vukovi” je potvrdio za Zenicablog da će turnir biti i humanitarnog karaktera obzirom da će posjetioci ulaz plaćati “proizvoljno”, a sredstva su namijenjena za akciju “Svi za Život”.

Dolazak na turnir potvrdio je veliki broj poznatih ličnosti iz “svijeta košarke”, igrača, trenera, skauta…

vukoviturnir001 vukoviturnir002 vukoviturnir003

vukoviturnir004.png



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno