Zenica

KONKURS: dodjela novčane pomoći za udžbenike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Služba za boračko invalidsku zaštitu Zenica obaviještava da će dana 01.07.2015. godine biti objavljen na web stranici Zeničko-dobojskog
kantona www.zdk.ba K O N K U R S za dodjelu novčane pomoći za nabavku obaveznih udžbenika učenicima – djeci branilaca za školsku
2015./2016.godinu raspisan od strane Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog Kantona.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom za djecu pripadnika branilačke populacije podnosi roditelj – staratelj nadležnim službama za branilačko-invalidsku zaštitu u općinama Kantona u kojima imaju prebivalište i u kojima mogu dobiti obrazce za prijavu Grad Zenica – info centar.

Kriteriji za bodovanje utvrđeni su odredbama članova 17. do 19. Uredbe o prednosti u školovanju branilaca i članova njihovih porodica,istaknutim na oglasnim pločama općinskih službi nadležnih za poslove branilačko-invalidske zaštite Kantona i Ministarstva za boračka pitanja, kao i web stranici Zeničko-dobojskog kantona www.zdk.ba.

Prijave na konkurs se mogu podnijeti u periodu od
01.07.2015.-15.07.2015. putem protokola Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno