Nogomet

Konačan spisak igrača za utakmice u SAD-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Konačan spisak igrača za utakmice u SAD-u – Bh reprezentativci će u četvrtak krenuti za Sjedinjene Američke Države gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice.  Spisak reprezentativaca na koje selektor Robert Prosinečki računa za susrete sa SAD-om i Meksikom je objavljen na kraju ove vijesti.

Od fudbalera koji su bili na širem spisku u SAD neće ići Toni Šunjić, Muhamed Bešić, Amer Ordagić, Armin Hodžić i Jasmin Mešanović. Oni nisu dobili dozvolu svojih klubova da dođu na ovo okupljanje jer susreti nisu u FIFA terminu. Besim Šerbečić je ranije dobio dozvolu selektora da napusti pripreme reprezentacije zbog potpisa ugovora sa novim klubom, a put Amerike neće ići još Nemanja Trkulja i Srđan Stanić.

Ibrahim Šehić i Haris Medunjanin će se ekipi priključiti u Los Angelesu, dok će vezista Rijeke Zoran Kvržić će selektoru Prosinečkom biti na raspolaganju za utakmicu sa Meksikom u San Antoniu.

Kandidat za utakmicu sa SAD-om biće i Elvir Ibišević. Mladi napadač Univerziteta Nebraska Omaha rođen je 10. februara 1998. godine i potencijalni je „U-21“ reprezentativac naše zemlje. Ovo je prilika da stručni štab i selektor U-21 reprezentacije Vinko Marinović vide na djelu njegove kvalitete.

Naša reprezentacija će se 28. januara u Los Angelesu sastati sa SAD-om, a 31.01. u San Antoniu sa Meksikom.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno