Nogomet

Kompanija Almy ponovo sponzor NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su u prostorijama kluba, NK Čelik Zenica i Almy d.o.o. Zenica potpisali jednogodišnji sponzorski ugovor i tako obnovili saradnju nakon jednogodišnje pauze!

Definitivno je da će novi/stari sponzor kluba pomoći zeničkom simbolu u predstojećim izazovima, a ova saradnja je potvrda i da je NK Čelik definitivno postao odličan kanal promocije za sve privredne subjekte, što je kompanija Almy i prepoznala, te smo u klubu uvjereni da će itekako osjetiti benefite ovog sponzorskog ugovora i na svom poslovanju.

Specifičnost ove saradnje se, osim uobičajenih odredbi sponzorskog ugovora ogleda i kroz loyality program koji će uskoro biti predstavljen, a koji podrazumijeva da će navijači Čelika kupovinom proizvoda i usluga našeg sponzora značajno poticati razvoj ove saradnje i na direktan način pomagati voljenom klubu.

– „Čestitam Čeliku na plasmanu u viši rang i od srca im želimo uspješnu predstojeću sezonu. Za nas kao društveno odgovornu kompaniju je čast biti dio ove uspješne priče. Bili smo uz zenički simbol nakon odlaska u Kantonalnu ligu – kada je podrška bila najpotrebnija, a ovim sponzorskim ugovorom pokazujemo da ćemo i dalje biti tu kako bi se saradnja u budućnosti dodatno razvijala.“ – poručio je gosp. Edvin Muratović ispred kompanije Almy d.o.o. Zenica.

Emir Čerim, generalni direktor Kluba, istakao je zadovoljstvo zbog obnavljanje ove saradnje:

– „Izuzetno smo ponosni u klubu što je jedna od najuspješnijih kompanija u gradu ponovo sponzor Čelika. Očigledno je da je Čelik u velikoj mjeri vratio povjerenje zajednice, a to potvrđuju sponzorski ugovori koje redovno potpisujemo i obnavljamo. Naš klub je postao atraktivan za promociju, a to je Almy očigledno prepoznao, te smo uvjereni da će im ova saradnja uz pomoć naših navijača dodatno poboljšati poslovne rezultate“ – dodao je Emir Čerim, generalni direktor NK Čelik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno