Biznis

Kompanija Almy d.o.o. Zenica svrstana među “BRZORASTUĆE KOMPANIJE”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru projekta „Brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini i regiji“, Poslovne novine su sprovele sveobuhvatnu analizu i rangiranje domaćih kompanija koje su zadovoljile kriterije brzog rasta.
Posebno bismo istakli važnost rangiranja naše kompanije u okviru ovog projekta, s obzirom na to da se nalazimo među 1.216 brzorastućih kompanija u BiH, od 32.292 onih koje su predale završne račune u 2017. godini.
Projekat je osmišljen kao identifikacija promjena na tržištu, uočavanje realnih tržišnih potencijala, te predstavljanje kompanija čiji su poslovni procesi u savršenom skladu, a samim tim i pogonsko gorivo ekonomskog razvoja BiH. Cilj projekta je, između ostalog, istražiti faktore uspjeha brzorastućih kompanija u BiH kako bi te pozitivne prakse mogle poslužiti kao primjer.
Da rad trud i zalaganje svih uposlenika kompanije Almy, njenog menadžmenta, dolazi do izražaja pokazuje i ovaj izuzetan uspjeh naše kompanije, te podstrek za daljne razvijanje u svim segmentima našeg poslovanja koje će proporcionalno dovesti do novih radnih mjesta u našoj kompaniji a smanjenju nezaposlenosti u lokalnoj zajednici.

Više informacija na link-u: https://poslovnenovine.ba/brzorastuce/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno