Info

Komesar Šut na seminaru za policijske šefove u Neumu održao prezentaciju

Komesar Šut na seminaru za policijske šefove u Neumu održao prezentaciju  – Policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Semir Šut je održao prezentaciju/predavanje na temu “Policija nekad i sad”. U okviru svog izlaganja, komesar Šut se osvrnuo na najveće izazove i probleme sa kojim se policija u Bosni i Hercegovini suočava i ponudio moguće odgovore.

Ovo predavanje je održano na Seminaru za rukovodioce u policijskim organima u Bosni i Hercegovini, koji se održava u periodu od 10. do 12.09.2019. godine, u Neumu, i koji je organizovan od strane ICITAP-a (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravde Sjedinjenih Američkih Država). Na ovom seminaru prisustvuju svi šefovi policijskih agencija u Bosni i Hercegovini.

Na ovom značajnom seminaru, pored ostalih govornika, svoje predavanje je održao i James L. Capra, profesionalni govornik i izvršni direktor Front Line Leadership Group, Argyle, Teksas, Sjedinjene Američke Države.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem