Zabava

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – treća knjiga „Morska stvorenja“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – treća knjiga „Morska stvorenja“ – Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Disneyjevi junaci vam predstavljaju ove teme kroz dvadeset knjiga prepunih predivnih fotografija I zanimljivih podataka. Naučite, zabavite se I provedite lijepe trenutke sa svojom djecom uz originalnu kolekciju pod nazivom Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom I prijateljima.

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Čini je dvadeset knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirit ćete u svaki Kutak planete Zemlje! Ova poučna I zabavna edicija ponudit će odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

U trećoj knjizi nas čekaju životinje koje nastanjuju mora i okeane. Zaronimo s njima u taj skriveni svijet! Saznat ćete čime se hrani rak samac, kako se parovi morskih konjica svako jutro pozdravljaju, koja je najotrovnija riba na svijetu, kako dišu kitovi i zašto morž ima tako velike zube… U moru žive ribe i sisavci, ali i druga zanimljiva stvorenja. Duboko udahnite, krećemo!

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima je u prodaji od 13.2.2020. Prva knjiga, „Ptice“ može se još uvijek kupiti po promotivnoj cijeni od 3,90 KM na svim kioscima. Treća knjiga, “Morska stvorenja”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno