Info

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – druga knjiga „Sisavci“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – druga knjiga „Sisavci“ – Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Uz kolekciju Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima, provest ćete brojne lijepe trenutke sa svojom djecom u zabavi i učenju. Kolekcija se sastoji od dvadeset knjiga bogatih fotografijama i zanimljivim činjenicama o biljkama, morima, pticama, sisavcima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje!

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motiviraju na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, potaknut će i na razmišljanje o utjecaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

Knjige iz kolekcije bit će zasigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

Druga knjiga donosi zanimljivosti o sisavcima, njihovim osobinama i staništima u kojima žive. Raznježit ćete se kada vidite fotografije tek rođenih mladunaca i otkrijete sličnosti između ljudi i drugih sisavaca. Jeste li znali da ždrijebe, baš kao i dijete, najprije dobije mliječne zube, a tek potom trajne? Tek okoćena vjeverica nije veća od kovanice, a polarni medvjed ima ljubičasti jezik. Od tropskih prašuma do golemih okeana, naš je planet nastanjen bićima, koja, baš poput ljudske novorođenčadi, piju majčino mlijeko kada se rode.

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima je u prodaji od 13.2.2020. Prva knjiga, „Ptice“ može se kupiti po promotivnoj cijeni od 3,90 KM na svim kioscima. Druga knjiga “Sisavci”, kao i sve naredne knjige iz kolekcije bit će u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno