Politika

Kolak: HDZ 1990 samostalno na izborima 2.10.

Zdenko Kolak
Zdenko Kolak
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kolak: HDZ 1990 samostalno na izborima 2.10. – HDZ 1990 će na predstojećim lokanim izborima u gradu Zenici nastupiti sa samostalnom listom za Gradsko vijeće, priopćili su iz HDZ 1990.

Po riječima predsjednika Gradskog odbora Zenica HDZ-a 1990 Zdenka Kolaka, “Devedesetka” će za grad Zenicu ponuditi konkretan program, baziran na socijalnoj politici i novim radnim mjestima, s kandidatima koji imaju kvalitet, znanje i sposobnost da ga realiziraju.

“Očekujemo vrlo dobar rezultat i približno sličan broj glasova kao na Općim izborima 2014., što će HDZ-u 1990 omogućiti nastavak parlamentarnog djelovanja u gradu Zenici”, kazao je Kolak te pojasnio kako u sljedećem mandatnom razdoblju pozicija predsjedatelja Gradskog vijeća Zenica pripada predstavnicima hrvatskog naroda.

“Gradsko vijeće na čelu s Hrvatom će stvoriti nacionalni balans u političkom životu Zenice, a hrvatski narod učiniti ravnopravnijim”, izjavio je Kolak, naglasivši kako vjeruje u rezultat HDZ-a 1990, koji će stvoriti uvjete za valorizaciju te važne političke pozicije za Hrvate u Zenici, navodi se u priopćenju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno