Politika

Kojović: Puna podrška Sanji Renić i Našoj stranci u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kojović: Puna podrška Sanji Renić i Našoj stranci u Zenici – Predsjedništvo Naše stranke izražava punu podršku predsjedavajućoj Gradskog vijeća Zenica Sanji Renić, ali i članstvu Naše stranke u Zenici u njihovoj borbi protiv, kako navode u saopćenju za javnost, “političkih struktura koje su Zenicu držale u mraku posljednjih dvadeset godina”.

Predsjednik ove stranke Predrag Kojović ocjenjuje da su posljednji napadi na NS i Sanju Renić “samo pokušaji Snage centra i SDA da zaustave jačanje Naše stranke u Zenici”.

-Naša stranka Zenica je prije lokalnih izbora prošla temeljitu reorganizaciju, te se oduprla pritiscima nacionalnih stranaka u Zenici. Rezultat toga je uspjeh na izborima i ulazak Sanje Renić u Gradsko vijeće. Od trenutka njenog izbora na mjesto predsjedavajuće, što nije odgovaralo mnogima u vijeću, ona se suočava sa ličnim napadima i opstrukcijama – navodi Kojović u saopćenju, uz tvrdnju da se “posebno u posljednje vrijeme nalazi pod velikim pritiskom SDA i Snage centra”, prenosi agencija Fena.

Dodaje dalje kako su ponosni na rad Renić i njihovih članova u Zenici, te poručuje da “neće odustati u razotkrivanju namjera pojedinaca iz vladajuće većine, koju predvodi SDA, da Zenicu vrate nazad u još dvadeset godina njihove vladavine u kojoj su Grad doveli na koljena”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno