Politika

KO SDP BiH ZDK: “Korumpiranu i nesposobnu Vlast ZDK ćemo smijeniti na izborima zajedno sa građanima”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na 5. sjednici KO SDP BiH ZDK su usvojeni svi neophodni dokumenti za opštu mobilizaciju SDP BiH u Zeničko – dobojskom kantonu. Plan rada za 2022. godinu, obilazak općinskih organizacija, osvježavanje i održavanje konferencija interesnih oblika lokalnih i kantonalne organizacije su samo dio onoga na čemu će SDP u Zeničko – dobojskom kantonu u narednom periodu raditi.

Aktuelna politička situacija u BiH savršeno odgovara vlastima u ZDK – niko ne priča o bankrotu kantona koji se vješto prekriva kreditnim zaduženjima naše djece u iznosu od 100 mil KM, o „crnoj mašni“ oko vrata građana ZDK , o korupciji, nepotizmu, aferama i drugim „totalitarnim“ ispadima aktuelnog saziva Vlade ZDK.

Kao najjača opoziciona politička opcija svjesni smo činjenice da samo uz mobilizaciju SDP-a i dobru koordinaciju sa građanima našeg kantona možemo zaustaviti mašineriju zelenih uhljeba, plaćenih našim novcem, koji se iz dana u dan množe na platnom spisku Zeničko – dobojskog kantona.

KO SDP BiH ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno