Politika

Ko će štampati glasačke listiće?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, je zadovoljila sve potrebne uvjete i kvalificirala se za daljnje faze pregovora za štampanje i pakovanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. saopćeno je iz Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine (CIKBiH).

– U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije – navodi se u saopćenju.

Kako dodaju, rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14 sati.

– Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju – saopćio je CIK.

Podsjećaju i kako je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uvjeta iz prethodnog postupka.

Procjenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV-a, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno