Biznis

 Knjižara Mybook daje 10 posto popusta na sav školski asortiman

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

 Knjižara Mybook daje 10 posto popusta na sav školski asortiman – Knjižara Mybook spremno dočekuje početak školske godine 2019/20. Knjižara Mybook i ove godine daje 10% popusta na sav školski asortiman: ruksaci i torbe, sveske, pribor za pisanje i ostalo.

U ponudi knjižare je školski asortiman svih poznatih svjetskih proizvođača: Staedtler, Maped, Pilot, Faber-Castell, Aero, Spirit, Pulse, Target, Connect, Play i ostale.

Osim školskog asortimana, u ponudi knjižare je i kancelarijski materijal, printanje i kopiranje, periferna računarska oprema, darovni program, te elektronske dopune mobilnih prepaid telefona.

Knjižara Mybook je započela sa radom tek prije dvije godine, tj. u avgustu 2017. godine. U ove dvije godine je postala prepoznatljiva po mnogo čemu. Ono po ćemu se odlikuje ova knjižara, a što je razlikuje od ostalih, je slijedeće:

–       najpovoljnije cijene,

–       vrlo je prisutna na društvenim mrežama preko svoje Facebook stranice,

–       od ove godine je prisutna i na svojoj web stranici: www.knjizaramybook.com na kojoj je predstavljena ponuda knjižare,

–       vrlo je prisutna u medijskom prostoru prvenstveno putem digitalnog oglašavanja na društvenim mrežama,

–       u ove dvije godine je pokazala značajnu društvenu odgovornost putem sponzorstva i donacija na većem broju različitih događaja,

–       knjižara raspolaže četiri parking mjesta neposredno ispred same knjižare, te je na taj način jedna je od rijetkih knjižara do koje možete direktno doći svojim automobilom.

Knjižaru Mybook možete posjetiti na adresi: Željeznička 19 (Blatuša), Zenica, neposredno pored Područne osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“ Zenica.

Svi dosadašnji posjetioci su se uvjerili u već nadaleko poznatu ljubaznost osoblja knjižare.

Trenutna ponuda knjižare je prikazana u promotivnom videu u prilogu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno