Ostali sportovi

KMF “Drugari” iz Zenice odustao od daljeg takmičenja u 1.futsal ligi FBIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon samo pola godine nakon što su se ponovo reaktivirali, KMF “Drugari” iz Zenice zbog veoma loše finansijske situacije odustao je od daljeg takmičenja u 1.futsal ligi FBiH grupa “Sjever”.

Zeničani su jučer trebali dočekati Kaskadu iz Gračanice, te eventualnom pobjedom ili remijem pomoći svome gradskom rivalu Calpu da učvrste prvo mjesto na tabeli. Ipak zbog velikih troškova takmičenja, iz ovog kluba odlučili su da ne ulaze u nastavak sezone, kako ne bih išli u dubiozu.

Ovo je svakako veliki udarac za sve ljubitelje ovog sporta, jer su Drugari u svojim redovima imali nekoliko sjajnih igrača poput Kuduzovića, Hafizovića, Imamovića, Imamagića, a koje je s klupe predvodio legendarni majstor malog nogometa Benjamin Terzić

Do kraja prvenstva Zeničani će moći samo pratiti drugi klub Calp, koji se nakon osam kola nalazi na čelu tabele i glavni kandidat je za prvo mjesto i ulazak u najviši rang.

Izcvor: Sport ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno