Info

Ključne usluge BH Telecoma funkcionišu bez značajnijih smetnji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BH Telecom obavještava korisnike svojih usluga da, uprkos padu elektroenergetske mreže na području šireg regiona, usluge telekomunikacija funkcionišu bez značajnijih smetnji.

Ističu da ključne platforme i sistemi BH Telecoma nesmetano rade, ali se kontinuirano prati situacija i poduzimaju sve neophodne aktivnosti kako bi sve ustanove od javnog značaja i poslovni korisnici imali osigurano uredno korištenje telekomunikacijskih usluga.

Također obavještavaju korisnike da sistem BH Telecoma omogućava nesmetano funkcionisanje u najvećem dijelu i bankarskog sistema, te korištenje bankomata.

“Pouzdanost i kontinuitet naše usluge nam je prioritet i adekvatnu pripremljenost i kvalitetan odgovor sistemi BH Telecoma su demonstrirali i u ovoj kriznoj situaciji, koju, posebno u razmjerama u kojima se desila, niko nije mogao predvidjeti. U narednom periodu ćemo pratiti stanje i izvještavati korisnike o stanju telekomunikacijskog saobraćaja u mreži BH Telecoma”, navode iz kompanije i zahvaljuju se korisnicima na strpljenju.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno