Info

Klas sarađuje sa Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“

Klas sarađuje sa Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“ – Podrška božićnim manifestacijama u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Tešnju, Jajcu i Vitezu

U saradnji sa Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“ prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo podržala je božićne manifestacije ovog društva u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Tešnju, Jajcu i Vitezu.

„Željeli smo biti dio Napretkovih božićnih aktivnosti širom BiH i bili smo spremni ići u sve gradove u koje budemo pozvani. Ove godine uspjeli smo ostvariti saradnju sa šest lokalnih zajednica, družiti se sa građanima i počastiti ih tradicionalnim prazničnim kolačima na božićnim prijemima i sajmovima. Reakcije građana na ovu akciju Klasa bile su veoma pozitivne. Bila nam je posebna čast biti partner svečanog božićnog koncerta u Narodnom pozorištu u Sarajevu“, rekla je Dženana Pezer-Burić, brand manager u Klasu.

Klas nastavlja praksu društveno odgovornog poslovanja, i planira proširiti saradnju sa Hrvatskim kulturnim društvom „Napredak“ i za sve druge vjerske praznike i prigode.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem