Biznis

Klas otvorio prvi objekat u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici, na adresi Aska Borića 35,  svečano je otvoren 54. maloprodajni objekat Klasa, u kojem je uposleno sedam mladih Zeničana sa evidencije općinskog biroa. U moderno uređenom ambijentu kupcima je na raspolaganju širok asortiman roba, prvenstveno domaćih proizvoda, po povoljnim cijenama. Kupce očekuje uvijek svježe voće, povrće, mliječni proizvodi, te Odjel Mini pekare sa kojeg zamamno mirišu Klasovi topli i svježi hljeb, peciva, pite, lisnata tijesta. Ovo je prvi maloprodajni objekat Klasa u Zenici.

AS Grupacija raspolaže sa ukupno 64 maloprodajna objekta, te 15 diskontnih objekata širom BiH. To su, dakle, trgovine Klasa, AS Jelaha i Vispaka. Otvorenje Supermarketa Klas u Zenici pozdravio je i načelnik Općine Zenica, Husejin Smajlović.

„Upućujem iskrene čestitke Klasu, odnosno AS Grupaciji, na otvaranju novih radnih mjesta. Raduje me što se od danas imena sedam Zeničanina brišu sa evidencije nezaposlenih. AS Grupacija je dobar primjer da se i u ne baš povoljnoj ekonomskoj situaciji u BiH može pozitivno poslovati. Želim mnogo uspjeha Klas i AS Grupaciji i u daljem radu“, rekao je načelnik Smajlović.

Prve reakcije Zeničana su veoma pozitivne. Zadovoljni su što je grad dobio jednu modernu trgovinu u kojoj dominiraju domaći proizvodi, a Klas im obećava bogatu ponudu i konkurentne cijene. Ispred novootvorenog Supermarketa upriličena je roštiljada, degustacije slatkih proizvoda, kafa iz najveće džezve na svijetu, a podijeljene su i brojni pokloni iznenađenja.

11150196 834593949955858 9058846734928841405 n

Akos.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno