Ostali sportovi

KK Rei: Polaganje za nove pojase

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Rei: Polaganje za nove pojase – Članovi Karate kluba”REI” Zenica imali su polaganje u subotu 13.08.2016. Na polaganje je izašlo 66 kandidata za zvanja od žutog do plavog pojasa, te su svi kandidati pokazali visok nivo karate vještine. Polagali su tehniku, katu i borbe.

Komisija u sastavu predsjednik komisije Džulić Eldin 4.DAN i Dino Mahmutović 2.DAN. Svi kandidati su uspješno položili nova zvanje te im Uprava kluba i tener čestitaju, te nam već od idućeg mjeseca slijede takmičenja gdje se nadamo velikim uspjesima kluba kao i u dosadašnjem dijelu takmičarske sezone.

Klub od septembra vrši upis u karate školu sekcija Blatuša sala OŠ”Musa Ćazim Ćatić” upis i termini ponedjeljak i petak od 15:30-17:00h i sekcije Mokušnice OŠ”Vladimir Nazor” u terminima srijeda od 16:30-18:00 i subota od 16:00-18:00h

Upis za sve nove članove BESPLATAN! Treninge vode Džulić Eldin crni pojas 4.DAN,Mahmutović Dino crni pojas 2.DAN. Čeleš Salih crni pojas 1.DAN i Karić Anes crni pojas1.DAN.

Trenirajte u klubu evropskih i svjetskih prvaka u karate sportu!Trenirajte sa najboljima, pridružite se najbrojnijem i najuspješnijem klubu u gradu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno