Ostali sportovi

KK Perfekt Zenica učestvovao na Ljetnom karate kampu u Crnoj Gori

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri Karate klub Perfekt Zenica,

Učestvovali smo na LJETNOM KARATE KAMPU u Crnoj Gori/Ulcinj/. Karate kamp je bio u periodu 06.07. do 14.07.2023.godine.

Naš klub su predstavljali:
– Bajrambašić Una
– Bajrambašić Sanari
– Bošnjak Hamza
– Bošnjak Merjem
– Mušinović Azra
– Mušinović Amina
– Rašić Tea

Glavni instruktor seminara je bio gospodin Elmir Gaši, nosilac crnog pojasa 7.DAN, dugogodišnji trener reprezentacije BIH i izvrstan poznavalac karate borbi.

Instruktor seminara je bio gospodin Samet Gaši, nosilac crnog pojasa 5.DAN, aktuelni međunarodni sudija i izvrstan poznavalac karate kata.

Instruktor seminara iz našeg kluba je bio gospodin Nermin Bošnjak, majstor karatea crni pojas 5.DAN, dugogodišnji karate reprezentativac BIH i osvajač brojnih Svjetskih i Evropskih medalja.

Djeca su imala priliku prvo da vježbaju sa vrhunskim trenerima karate borbe i kate. Dobili su mnoštvo ideja i kombinacija karate tehnika/ručnih i nožnih/ kako bi iste uvježbavali za sljedeći turnir PERFEKT OPEN ZENICA 2023 , koji je početkom mjeseca septembra. Na treninzima kata smo prešli sve učeničke kate, dok smo sa većim i iskusnijim takmičarima naučili GOJU SHIHO SHO.

Djeca iz svih klubova su se zajedno po cijeli dan družila i zabavljala, dok su na pješčanoj plaži i na moru posebno uživala u jutarnjem i popodnevnom kupanju i igranju.

Sigurni smo da smo učestvovali na izuzetno lijepom i kvalitetnom karate kampu, te da su djeca uživala u druženju, uvježbala poznate tehnike i kate, kao i naučili nove kombinacije i kate. Navedeno iskustvo ćemo pamtiti za cijeli život.

Zahvaljujemo se roditeljima koji su bili u pratnji i maksimalno pomagali oko djece:

– Bajrambašić Arnela
– Bajrambašić Elvis
– Bošnjak Hasnija
– Mušinović Lejla

Naš karate klub nastavlja sa svakodnevnim treninzima u okviru LJETNA KARATE ŠKOLA na Kamberovića polju sa početkom od 18:00 h, te pozivamo sve stare članove da nastave sa treninzima, kao i sve zainteresovane da nas slobodno posjete svaki radni dan od 18:00 h i sve dodatne informacije možete dobiti na broj mobitela 376 61 063 007.

Počeli smo i sa pripremama za učešće i organizovanje jedinog zeničkog karate turnira PERFEKT OPEN ZENICA 2023, koji će biti 09.09.2023.godine u Gradskoj Areni “Husejin Smajlović” u Zenici.

Više fotografija na stranici kluba Karate klub PERFEKT Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno