Ostali sportovi

KK Perfekt Zenica na seminaru u organizaciji Karate Saveza ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osam članica karate kluba “Perfekt” Zenica su učestvovale na karate seminaru u organizaciji Karate Saveza ZDK. Seminar je okupio više od 110 takmičara iz deset klubova sa područja ZDK. Sve pohvale za tehničkog organizatora KK Viktorija iz Žepča. Seminar je svojim dolaskom uveličao pomoćnik ministra za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK gospodin Marinko Tokić.

Iz našeg kluba su išle najbolje takmičarke kluba :
– Merjem Bošnjak
– Hana Cogo
– Zejneb Efendić
– Džinan Efendić
– Sarah Mlivić
– Rania Tatarević
– Nadija Tutmić
– Lamija Kalabić

Ispred našeg kluba jedan od instruktora na seminaru je bio naš glavni trener kluba Nermin Bošnjak, majstor karatea crni pojas 5.DAN. Naše takmičarke su radile seminar za kate i seminar za borbe. Navedeni seminar je bio i razlog okupljanja klubova i takmičara za dogovor formiranja reprezentacije ZDK, koja bi u skladu sa finansijskim sredstvima nastupila na turnirima u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Naši članovi kluba se spremaju za nastup na turniru u Doboju sad za vikend u nedjelju, te sljedeće sedmice u Tuzli i krajem mjeseca u Laktašima.

Sportski pozdrav, Uprava kluba “Perfekt”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno