Košarka

KK Kengur gostovao u Aleksandrovcu, Milorad Dodik častio sokovima i sladoledima

KK Kengur gostovao u Aleksandrovcu, Milorad Dodik častio sokovima i sladoledima
KK Kengur gostovao u Aleksandrovcu, Milorad Dodik častio sokovima i sladoledima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zanimljivost: KK Kengur gostovao u Aleksandrovcu, Milorad Dodik častio sokovima i sladoledima – Sport je univerzalni jezik koji spaja ljude !

Sinoć su naše košarkašice gostovale u Aleksandrovcu u okviru posljednjeg 18. kola regularnog dijela Lige mladih KSBIH. Sam rezultat utakmice pada u drugi plan jer je ovo gostovanje dokazalo da se na jedan pravi sportski, kulturan i međuljudski način promoviraju životne vrijednosti. Prije, za vrijeme i nakon utakmice imali smo odlično gostoprimstvo koje ćemo sigurno pamtiti.

Utakmicu je gledao i gospodin Milorad Dodik koji je nakon utakmice igračice obe ekipe nagradio sokovima, sladoledima i jednim lijepim sportskim druženjem. Zahvaljujemo se domaćinu KK Lider, trenerici Ognjenki, rukovodstvu KK Igokea i publici na odličnom gostoprimstvu. Ovo je početak jedne lijepe sportske saradnje i druženja sa našim prijateljima iz KK Lider koji će biti naši gosti na 19. “Kengur kupu 2017” u mjesecu augustu.

Dokaz da sport probija barijere i da je takmičenje i sama Liga mladih projekat koji treba podržati i u budućnosti.
Vaš KK Kengur

Utakmica je završena pobjedom Kengura: Lider – Kengur 38 : 59



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno