Košarka

Kengur domaćin polufinalnog turnira za pionire

KK Kengur domaćin polufinalnog turnira za pionire
KK Kengur domaćin polufinalnog turnira za pionire
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Kengur domaćin polufinalnog turnira za pionire- Košarkaški klub Kengur će u naredna dva dana 31. maja i 1. juna biti domaćin polufinalne završnice državnog prvenstva u konkureciji pionira (dječaci rođeni 2002 godine i mlađi). Pionirska selekcija Kengura je kao apsolutni šampion u ZDK izborila nastup na državnom prvenstvu gdje su suvereno sa omjerom 16-0 završili na prvom mjestu. U grupi se pored mladih košarkaša Kengura još nalaze ekipe KK HEO (Bileća) i OKK Vitez. Sve utakmice se igraju u Gradskoj Areni u Zenici. Sigurno da je ovo još jedan dobar poziv da zenička publika na djelu vidi mlade i perspektivne košarkaše iz cijele BiH.

Raspored utakmica :

31. maj – Arena Zenica

12:00 HEO – Vitez
19:00 Kengur – HEO
1. juni – Arena Zenica
12:00 Kengur – Vitez

Svi ljubitelji i simpatizeri košarke će sve utakmice moći pratiti putem live statistike pod pokrovitesljtvom KSBiH.

U Kenguru još ističu veliki uspjeh ženske pionirske selekcije (djevojčice rođene 2002 godine i mlađe) koje su se proteklog vikenda plasirale u finale državnog prvenstva što svakako predstavlja ogroman uspjeh s obzirom na veoma jaku konkurenciju u ovoj kategoriji. Samim plasmanom u finale koje će se igrati 4. i 5. juna košarkašice Kengura su već osigurale medalju sa državnog prvenstva što je još jedan veliki uspjeh za Kengur i dokaz kvalitetnog rada.

13321295_1295448053802902_1312645017_o

Jasmin Efendić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno