Ostali sportovi

KK Internacional: Lejla Begić dvostruki prvak BiH u karateu

KK Internacional: Lejla Begić dvostruki prvak BiH u karateu – Karate klub „Internacional“ Zenica, u subotu 17.novembra 2018.god., u Banjaluci predstavljao je grad Zenicu i ZDK na Državnom prvenstvo za kadete, juniore , U21 i Para prvenstvu za 2018 godinu. Na turniru učestvovale su 457 takmičara iz 92 kluba iz čitave BiH.

Karate klub „Internacional“ osvojio je dvije medalje pojedinačno: Lejla Begić (kate U21 zlatna medalja) i Alma Bečarević  (kate juniorke bronzana medalja). Pomenute djevojke su učestvovale i u zajedničkim kata timovima sa djevojkama iz KK „Viktorija Žepče te osvojile zlatne medalje u kategorijama kata tim juniorke i kata tim U21.

Obje djevojke će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Balkanskom prvenstvu u Dubrovniku u decembru 2018.godine, te na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Članica kluba Semina Keleštura izgubila je zadnji repesaž u borbi za medalju. Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na vrhunskom radu i rezultatu.

Uprava kluba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: