Ostali sportovi

KK Internacional jači za majstora karatea 1. dan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U organizaciji Karate saveza Federacije BiH u Neumu je održan karate seminar za kandidate za majstorska zvanja, reprezentativce i perspektivne takmičare. Seminar je trajao od 26.07.-31.07.2022. god,a vodili su ga iskusni treneri i selektori u katama i borbama! Treninzi su održavani u odličnim uslovima,u dvorani i na otvorenim terenima hotela ZENIT!
Na seminaru je učestvovalo i šest članova Karate kluba INTERNACIONAL, i to Anis Karić, Tarik Buljić, Faris Kozlić i Eldar Čajdrić kao perspektivni takmičari, te Merim Softić, kandidat za majstorsko zvanje i Selver Keleštura, glavni klupski trener!
Mladi takmičari stekli su nova iskustva za buduća takmičenja u borbama i katama, a Merim Softić je pred komisijom Karate saveza Federacije BiH stekao zvanje majstor karatea 1.DAN! Uprava Kluba čestita našem novom majstoru! Aktivnosti u Klubu nastavljaju se u punom kapacitetu,a prioritet će biti pripreme članova Kluba za polaganje za učenička zvanja, te pripreme takmičarske ekipe za nastupe na turnirima i Kupu BiH za djecu,kadete,juniore i U-21u septembru ove godine!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno