Biznis

KIT: besplatna obuka za rad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Klub Fashion u saradnji sa Klubom za traženje posla Travnik, poziva sve mlade ljude starosti od 18 do 30 godina sa područja Srednje Bosne da se prijave za besplatnu obuku za rad u industriji tekstila i obuće, 80 časova obuke (50 polaznika).

Poziv predstavlja sastavni dio aktivnosti projekta „Kreativna industrija tekstila, obuće i kože“ koji implementira klub Fashion Zenica u saradnji sa Općinom Travnik i Klubom za traženje posla Travnik, kao i partnerskim preduzećima Olip-Bosna d.o.o., Faik d.o.o., Master Fashion d.o.o., Kavat d.o.o., Koteks, Boa d.o.o., B.F.M. d.o.o., Men d.o.o., Lubos d.o.o., Maguba d.o.o., Fortitudo d.o.o., Kegi do.o., Bihor d.o.o. i Lif o.r.. Projekat je podržan od strane Ambasade Švicarske u BiH kroz Projekat zapošljavanja mladih (YEP).

Obuka će se izvoditi na prostoru općine Travnik, a program obuke je usaglašen sa poslodavcima koji imaju potrebe za angažmanom novih radnika u industriji tekstila, kože i obuće.

Prijave se vrše putem prijavnog obrasca iz priloga ovog javnog poziva koji ostaje otvoren do 05.02.2015.godine. Na predmetni poziv mogu se prijaviti: nezaposleni mladi ljudi (starosti od 18 do 30 godina), koji imaju završenu najmanje srednju školu. Mladi koji žele da se prijave na gore navedenu obuku potrebno je priložiti slijedeću dokumentaciju:

• kratku biografiju,
• rodni list
• kopiju svjedočanstva o završenoj srednjoj školi.

MOLIMO VAS DA NAM POPUNJEN UPITNIK POŠALJETE
1. E-mailom na [email protected] sa naznakom ‚‚Prijava za obuku-YEP projekat”,
2. Poštom na Klub Fashion, adresa Trg Alije Izetbegoviće73 72 000 Zenica
3. Putem društvene mreže Facebook u inbox oficijelne strancice projekta : KIT – Kreativna industrija tekstila, obuće i kože

PRIJAVNI OBRAZAC

1. LIČNI PODACI

1.1. Ime i prezime :

1.2. Datum i mjesto rođenja:

1.3. JMBG:

1.4. Zanimanje:

1.5. Pol:

1.6. Adresa stanovanja (ulica, broj, mjesto, općina, grad ):

1.6. Brojevi telefona na koje vas možemo kontaktirati :

1.7. Radno iskustvo :

Mjesto i datum:

Podnosilac zahtjeva:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno