Ostali sportovi

Kengur kup u Areni, PL na Kamberoviću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sportski objekti Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata bit će vrlo brzo domaćin još dva zanimljiva događaja. Petak, subotu i nedjelju, 28., 29. i 30. avgusta, Arena će biti domaćin tradicionalnog izdanja Kengur Kupa, 17-og po redu. Više od 500 mladih košarkaša iz Bosne i Hercegovine, zatim Hrvatske, Slovenije i Mađarske u pet kategorija borit će se za titulu najuspješnijeg.
Drugi sportski događaj koji će zaokupiti javnost u Zenici, ali i šire jeste utakmica 6.kola BH Telecom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine koju će ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja odigrati protiv sarajevskog Željezničara. Ova izuzetno zanimljiva utakmica igra se u nedjelju, 30. avgusta u 17,00 sati na terenu Kamberovića polje u Zenici. Mnogo zanimljivih sadržaja u objektima JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno